Om NiceMobil

NiceMobil er en egen merkevare under mobilselskapet ice, og er dermed ikke et helt selvstendig mobilselskap. Kort oppsummert er NiceMobil et enkelt og billigere alternativ for deg som kun trenger ett mobilabonnement - og synes det er fint at alle møtepunkter du har med mobilselskapet ditt er i appen.

​Vi åpner dørene til din digitale mobile kundeopplevelse, og du kan være trygg på at vi har god erfaring med å levere det du trenger, til en lav pris, på en enkel måte.

​En av grunnene til at vi kan være så billig er rett og slett at alt skjer digitalt. Avhengig av mobilen din kan du velge mellom eSIM eller vanlig SIM-kort. Du bestiller abonnementet ditt rett i appen, du har full kontroll over databruk og kostnader i appen, og trenger du hjelp får du det fra Norges beste kundeservice på chat - rett i appen.  

Vi jobber for at du skal ha den beste og enkleste opplevelsen hos oss!  

Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding

Fortell oss gjerne hva du synes om oss, nettsiden eller appen - husk at vi ikke besvarer henvendelser her. Har du konkrete spørsmål, kan du lese våre "Ofte stilte spørsmål" eller ta kontakt med oss på chat. Du finner alltid chatboblen nederst i høyre hjørne.
Takk! Vi har mottatt din tilbakemelding!
Oops! Noe gikk galt.
NiceMobil logo i hvitt
© 2022 NiceMobil
Bli kunde