5G-dekning for deg som NiceMobil-kunde

Fremtidens mobilnett bygges ut med stormskritt, men hvordan vil det påvirke deg som NiceMobil-kunde?
Publisert
15.3.2023
Del denne saken med noen du kjenner
Facebook

Dekning som skal dekke hele landet

Nå ruller ice ut 5G som etter hvert vil dekke hele Norges befolkning, og det betyr at du som kunde i NiceMobil også vil kunne dra nytte av dette. NiceMobil er nemlig en egen merkevare under mobilselskapet ice, og du får derfor dekning fra ice med hele 94% befolkningsdekning!  

Redd for at du er del av de 6 prosentene? Det er ingen grunn til bekymring! I områder utenfor mobilnettet til ice, får du automatisk dekning i Telias nettverk.

Abonnement til under en hundrings!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Dette betyr 5G for deg

Innovasjonene for fremtiden med 5G er noe vi ikke helt vet hva kan bli enda, men det vi vet er at du kommer til å oppleve større kapasitet, økt hastighet, og at nettet får plass til enda flere brukere. Da blir det jo en enda enklere hverdag. 

Mobilnettverk er alltid i utvikling, fra det gode gamle 2G-nettet helt frem til 4G, men 5G er noe helt nytt og bruker andre frekvenser. Et godt eksempel på forskjellen mellom 4G og 5G er en vei. Med 4G utvider man en eksisterende vei med flere og flere felt, mens med 5G bygger man en helt ny motorvei også.  

En ny motorvei gir høyere kapasitet for biltrafikk, mens 5G gir høyere kapasitet for datatrafikk. Det betyr at du kan ha mange flere duppeditter koblet opp til samme nett enn det du kan ha med 4G i dag.

I første omgang vil 5G-nettet forsterke trendene som startet med 4G:

  • Flere vil strømme mer film og TV-serier på mobilnettet 
  • Flere ting koblet opp til nettet, fra mobiler og nettbrett til kjøleskap og vaskemaskiner 

Så hvorfor ikke velge et helt billig mobilabonnement og få 5G med i hverdagen? Nå som det jobbes på spreng for at alle skal føle på fordelen med 5G, håper vi du gleder deg like mye som oss til utbyggingen av 5G til resten av Norge! 

Bli kunde