NiceMobil er en av "Årets kunde- favoritter" 2023!

Dere har talt og bytt.no har lyttet: NiceMobil er kåret til “Årets kundefavoritt” 2023! Men hvorfor har vi blitt det, og hva betyr det for deg?
Publisert
20.2.2024
Del denne saken med noen du kjenner
Facebook

Kåret av kundene

Bytt.no er Norges største side for å dele erfaringer og omtaler om bedrifter og tjenester. Med over 3 millioner besøk i året (og over 17 000 omtaler i 13 ulike bransjer “bare" i 2023!) er det lett å skjønne hvorfor.

Bytt.no kårer “Årets kundefavoritter” hvert år (intet stort sjokk der!) Men hvorfor vant vi? På grunn av dere, selvfølgelig!

Dere gav oss:

  • 4 av 5 stjerner – i snitt – mot slutten av året.
  • Minst 100 omtaler året vi ble kåret for (dere gav oss litt flere enn hundre.)

Vi fikk det til med god margin, takket være deres mange gode omtaler. Og for noen omtaler det har vært:

“God dekning, god service og best pris! Veldig godt valg mtp pris, dekning og service. Alt på en plass i appen. Masse mobildata for god pris. Anbefales!” - sitat fra Bytt.no
“Prisgunstig knirkefri leveranse. Etter 4 mnd meget fornøyd. Hele prosessen fra bytte av leverandør til oppfølging til leveranse har fungert perfekt, og med lavere kostnad enn før.” - sitat fra bytt.no
“Perfekt. Helt supert. Enkelt å bytte til. Kan få eSIM. Perfekt for både barn, ungdom og voksne.” - Sitat fra bytt.no

1.

2.

3.

4.

5.

6.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Dette liker dere med NiceMobil

Dere har lagt igjen hele 477 omtaler på bytt.no (apropos mer enn hundre). Dere har også gitt oss en score på 4 av 5 stjerner. Ikke verst! Oppsummert er dette noen av tingene dere er mest fornøyde med:

  • Pris. “Billig og bra” går ofte igjen i tilbakemeldingene. Vi er veldig fornøyde at dere ser på oss som billige (vi er tross alt blant de billigste!) og bra (dere trenger ikke være så blyge, da!)
  • Kundeservice. Når dere først trenger hjelp, så er det enighet om at det er førsteklasses hjelp. Vi har prisvinnende kundeservice, så det skulle bare mangle!
  • God dekning. Er det noe mer å si?  

Det har skjedd mye i år – og vi er bare i februar! Hvis dette bare er starten på året, gleder vi oss til å se hva resten av 2024 vil bringe med seg. Kan jo ikke bomme med dere på laget.

Er du ikke kunde enda? Gjør som haugevis av andre – bli med på vinnerlaget i dag!  

Sjekk ut ukens prisovervåkning!
Bli kunde