Flere mobilabonnement hos NiceMobil på 1-2-3!

Med så billige mobilabonnement som hos NiceMobil, så skjønner vi godt at folk ikke vil nøye seg med kun ett abonnement!
Publisert
9.8.2023
Del denne saken med noen du kjenner
Facebook

Aldri vært enklere

Enten du har en ekstra mobil, har samboer og barn, eller er en ekstra god venn – så kan du ha flere abonnement i ditt navn hos NiceMobil! Uansett grunnene du har for å ha flere abonnement, så er det utrolig enkelt å bestille. Er du en kunde hos oss fra før, trenger du kun:

  1. Gå inn på NiceMobil-appen
  2. Bla ned på hjem-skjermen til du ser '+Legg til abonnement'
  3. Velg om du skal bestille til deg selv eller andre

Husk også at du kan velge mellom å betale med betalingskort, eller gjøre det enda enklere med å bruke Vipps. Er du en ny kunde må du bestille et abonnement til deg selv først, før du kan bestille flere.

Aldri vært raskere!

Når du bestiller abonnement hos oss kan du velge mellom eSIM eller SIM-kort. Uansett hvilket SIM du velger får du det levert på null komma niks! Velger du eSIM så får du SIMet digitalt direkte på mobilen, og velger du et tradisjonelt SIM-kort får du det i posten etter noen dager med ekspresslevering fra Helthjem.

Abonnement fra 95kr/mnd!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Bestill mange abonnement!

Du kan bestille opptil 5 abonnement på brukeren din, men med flere brukere trenger du også en måte å holde oversikt over både forbruk og kontrollere kostnader ved behov. Dette gjør du helt enkelt i vår intuitive app!

Du kan kostnadsstyre eller sperre:

  • Innholdstjenester via Strex
  • Samtaler til teletorgtjenester
  • SMS som koster ekstra penger
  • Beløpsgrense for data i utlandet

... og mer!

Spørsmål og svar

Kan hver bruker laste ned NiceMobil-appen på sin egen telefon?

Dessverre så er ikke dette helt på plass enda, men det kommer veldig snart! Enn så lenge vil du som abonnementseier kunne se detaljer rundt forbruk på de individuelle abonnementene.

Kan jeg bruke kampanjekoden jeg har på flere abonnement?

Det kommer an på typen kampanjekode du har. Er det kun ment for enkeltabonnement, så vil det ikke fungere for bestilling av flere abonnement.

Kan jeg bestille SIM-kort til flere adresser?

Første gang du blir kunde, så vil alle SIM-kort sendes til samme adresse. Du kan derimot bestille flere SIM-kort til forskjellige adresser, etter at du er oppe og går. OBS! Husk å endre adresse for hver bestilling du legger inn.

Hva om en jeg har bestilt abonnement til, mister telefonen din?

Hvis brukeren hadde SIM-kort, så kan du bestille nytt via NiceMobil-appen. Hadde brukeren eSIM, så kan du skrive til oss på chatten i app eller her på nettsiden. Vi oppretter en QR-kode som brukeren kan skanne!

Bli kunde