Topp 5 apper for en billigere hverdag

Vi vet hvor viktig det er å kunne spare litt i hverdagen. Derfor har gjengen bak NiceMobil samlet sine favoritter som gjør den litt billigere!
Publisert
29.3.2023
Del denne saken med noen du kjenner
Facebook

Tibber 

Strømselskapet som gjør hverdagen billigere. Tibber har som ambisjon å hjelpe deg bruke mindre strøm. I appen kan du ha oversikt over nøyaktig hva du bruker strømmen din på, time for time.  

Too Good To Go

God mat til en billig penge. Med Too Good To Go finner du alt fra restaurant- til cafémat som ellers ville blitt svinnet ved stengetid.

Du finner det du vil ha i appen, og avtaler hentetidspunkt. Du får både billig og god mat, som reduserer matsvinn og hjelper miljøet. What’s not to like?

Tise

Brukte klær, møbler, duppeditter og samleobjekter. Tise har det meste. Om du selv har noe du ikke bruker, så er det bare å kaste seg på appen og tjene litt på siden.

Her er også bærekraft satt i fokus. Kjøp og selg brukte ting lokalt og nyt de skjulte skattene.

Finn ditt abonnement!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Bookis 

Kjøp bøker billig! Med Bookis kan du finne alle typer bøker. Søk opp en bok og se hvilken pris du vil betale.

Dette er bruktbøker i varierende kvalitet, noe som også gjenspeiler seg i prisen. Likevel så er det en fin måte å bli kvitt, eller skaffe, mer lesestoff i hverdagen. 

Pluto TV

Har du 3-4 strømmetjenester du abonnerer på? Med Pluto TV får du 70 forskjellige kanaler – helt gratis! Det eneste du må gjøre er å se på litt reklame.

Tjenesten fungerer som lineær TV, men er i app og på desktop. Beste av alt? Du trenger ikke opprette konto. 

Hvorfor tipser vi om dette?

NiceMobil har fokus på at ting ikke trenger å være så dyrt, og derfor ønsker vi å komme med gode tips til en mer sparsommelig hverdag. Når vi først snakker om sparing…

NiceMobil

… er det fordi vi også er billige! NiceMobil er et nytt mobilselskap som holder seg til en fast, lav pris. Vi har hverken faktura, kredittsjekk og bindingstid, og alt skjer i app.

Prisene våre er faktisk så lave at flere av våre mobilabonnement har blitt kåret både best og billigst! Du setter enkelt i gang. Bare trykk på ‘Bli kunde’-knappen.

Bli kunde