Bli kunde i superfart!

NiceMobil jobber for å levere Norges billigste mobilabonnement, og nå har vi også gjort det enda raskere å bli kunde!
Publisert
27.4.2023
Del denne saken med noen du kjenner
Facebook

En rask og herlig overgang

NiceMobil har fordelen å være en av de enkleste mobiloperatørene på markedet, med fikse løsninger som alltid gagner deg og lommeboken. Ikke bare har NiceMobil flere mobilabonnement som er veldig billige i forhold til mange andre, men du får også muligheten til å få fortgang i å bytte abonnement.

Hvor fort går det?

Hos NiceMobil kan du velge mellom to alternativer:

  • eSIM fra 8 timer.

Om du velger å benytte deg av eSIM så kan det gå så fort som 8 timer. eSIM er nemlig digitalt, så du får det direkte på mobilen, enkelt, billig og effektivt. Da slipper du jo å knote med en SIM-kort luke, og knappenål.  Selv om du kan få det allerede innen 8 timer, så kan du selvfølgelig velge selv når abonnementet skal aktiveres. Alt dette med en sømløs opplevelse med Vipps der du er i førersetet, og bestemmer tidspunktet. Når det gjelder oppsigelse av din gamle leverandør, fikser vi alt dette for deg.

Sjekk ut kundefavoritten!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

  • Vanlig SIM-kort fra 24 timer.

Om du ønsker å ta i bruk et vanlig SIM-kort kan du allerede få det dagen etter du har bestilt, om du bor i en storby. Med ekspresslevering fra Helthjem går det fortsatt svimlende fort å bli kunde hos oss! Bor du i et område som er litt mindre tilgjengelig må du vente noen ekstra dager. Heldigvis er det fortsatt superraskt i posten.  Så gjør det helt enkelt og billig med NiceMobil og få abonnement på null komma niks.

Det å bli kunde hos Nice Mobil kan gå lynraskt, men vit at det er du som bestemmer når du vil aktivere abonnementet ditt hos oss. Velkommen til NiceMobil.

Trenger du hjelp?

Ta kontakt med oss i chatten nederst på siden. Vi hjelper deg gjerne!

Samle flere hos NiceMobil!
Bli kunde