Som et kontantkort, men bedre!

Det var en gang slik at kontaktkortet var en enkel og billig inngangsbillett til et nytt mobilabonnement. Kontantkortets storhetstid er langt forbi, men enkelthet og pris - det kan vi gjøre noe med!
Publisert
12.6.2023
Del denne saken med noen du kjenner
Facebook

Hvorfor var kontantkortet så populært?

Kontantkortet var enkelt å finne, og ble solgt på mange forskjellige utsalgssteder.

Det var i tillegg enkelt å få seg kontantkort, enkelt å fylle på og gav deg en type trygghet og forutsigbarhet; du kunne nemlig ikke ringe eller sende meldinger for mer enn det som var saldoen din. Et mobilabonnement fra oss er i det grunnleggende ikke særlig annerledes.

Når du kjøper et abonnement fra oss, identifiserer du deg med BankID. Dette trenger vi for å vite hvilket navn abonnementet skal være i.

Du forhåndsbetaler månedlig for datapakken du trenger, og beløpet trekkes fra bankkortet ditt. Det at vi trekker beløpet direkte betyr at vi hverken sender deg en faktura, eller utfører kredittsjekk.

Du får akkurat den dataen du betaler for, og til forskjell fra gamle kontantkort så kan du ringe og sende både SMS og MMS ubegrenset i Norge, til Norge fra EU/EØS og innenfor EU/EØS.

Bruker du betalingsløsninger som Strex til å foreta deg kjøp eller ringe fra Norge til EU/EØS og internasjonalt, vil du trekkes fortløpende.

Finn ditt abonnement nå

1.

2.

3.

4.

5.

6.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Et lite hav av muligheter

Når du blir kunde hos NiceMobil får du et hav av valgmuligheter når det gjelder ditt mobilabonnement. Liker du å lese litt nyheter på mobilen, men foretrekker aller mest å holde kontakten med å ringe og sende meldinger? Da passer 1 GB til 95 kr eller 5 GB til 148 kr perfekt for deg! Eller er du i humør til å slå på stortromma, så du har ekstra mye data å rutte med? Da anbefaler vi 12 GB til 198 kr eller 15 GB til 248 kr.

Skulle du gått tom for data, er dette heller ikke et problem! Du kan nemlig enkelt fylle på mer i NiceMobil-appen. Datapåfyllet vårt kommer i tre størrelser

  • 1 GB til 80 kr
  • 3 GB til 150 kr
  • 5 GB til 200 kr

Hvis du har behov for ekstra mye data en måned, så har vi et lite tips til deg. Det kan være en fordel å bytte mellom abonnementspakkene våre når du går tom, da det starter en ny periode umiddelbart. For eksempel, har du et 5 GB abonnement og bruker dette opp, men trenger mer data enn påfyllet kan gi deg, så kan du bytte til et 12 GB abonnement til kun 200 kr. Å bytte mellom våre mobilabonnement skjer umiddelbart, da vi ikke har noe binding.

Norges billigste abonnement

Vi leverer abonnement gjennom vår digitale plattform, som betyr tre viktige ting:

  • Støtter mobilen din eSIM, så trenger du ikke bevege deg ut av hjemmet ditt for å bli kunde hos oss
  • Fordi vi er digitale kan vi tilby Norges billigste priser på abonnement
  • Foretrekker du et tradisjonelt SIM-kort, så tilbyr vi også dette

Gjenopplev nostalgien av kontantkortet med noe enda enklere og enda billigere; nettopp NiceMobil. Tror du oss ikke?

Da kan du lese om hvordan DinSide og Tek.no kåret oss til Norges beste og billigste mobilabonnement!

5 GB - sjekk prisen!
Bli kunde