Publisert:
May 11, 2022
Sist oppdatert:
May 11, 2022
Forfatter:
Gjengen i NiceMobil

Er NiceMobil noe for meg?

Mobilabonnement er for mange en utgiftspost de ikke kommer deg unna. Da er det fint å ha en mobiloperatør som tar kostnadene dine på alvor, og som gir deg en enkel, og oversiktlig, mobilhverdag.

NiceMobil. Illustrasjon av gul, heksagonal SIM-karakter som smiler

NiceMobil tar jobben med å presse prisene, og samtidig la deg ha fullstendig kontroll over mobilabonnementet ditt. Du får den dataen du betaler for, samtidig som du får ubegrenset tale, SMS og MMS, og EU inkludert. En vinn-vinn-situasjon for veldig mange.

eSIM – et SIM-kort for nyere mobiler

NiceMobil er en heldigital mobiloperatør. Det betyr at du slipper fysiske papirfakturaer og telefonkø til kundeservice. Alt du trenger finner du nemlig i en helt egen app.

Ikke bare har vi kvittet oss med fakturaen, vi har også kvittet oss med SIM-kortet. Før måtte du gjerne vente et par dager før du fikk SIM-kortet tilsendt i posten. Med NiceMobil trenger du bare å klargjøre eSIM i appen, vente til det er aktivt, og sette i gang.

eSIM er et digitalt SIM-kort som kommer med mobilen din. For å ta dette i bruk trenger du derfor en mobil som har dette innebygget. Er du usikker på om mobilen din støtter eSIM, finner appen vår fort ut av det når du registrer deg.

Finn ditt abonnement!

For deg som trenger det lille ekstra

NiceMobil har abonnementer som passer for de fleste. Men for deg som ønsker å spare penger på mobilkjøp gjennom bindingstid og rabatt, deg som trenger ubegrenset med data og store datapakker, eller ønsker familiepakker med tilleggstjenester som Nettslett og andre trygghetsløsninger er nok abonnementene litt for enkle. Vi har ingen bindingstid, kun enkle, billige abonnement.

NiceMobil er en merkevare eid av ice, og om du ikke får det du trenger hos oss, anbefaler vi deg å ta en titt på abonnementsutvalget på ice.no.

Hvordan avslutter jeg abonnementet mitt?

Vi regner jo med at du er fornøyd med NiceMobil, men skulle du mot formodning ønske å avslutte abonnementet ditt, er det like enkelt som å sette det i gang - om ikke enklere.  

Siden alt er digitalt, avslutter du kundeforholdet ditt inne i appen. Abonnementet du allerede har betalt for, vil være aktivt ut perioden. Det eneste du må huske på er at om du ikke flytter nummeret ditt over til en annen mobiloperatør, vil du miste det når du avslutter.

Skulle du ombestemme deg er du alltid velkommen tilbake!

Derfor bør du velge eSIM

Anbefalt

Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding

Fortell oss gjerne hva du synes om oss, nettsiden eller appen - husk at vi ikke besvarer henvendelser her. Har du konkrete spørsmål, kan du lese våre "Ofte stilte spørsmål" eller ta kontakt med oss på chat. Du finner alltid chatboblen nederst i høyre hjørne.
Takk! Vi har mottatt din tilbakemelding!
Oops! Noe gikk galt.
NiceMobil logo i hvitt
© 2022 NiceMobil
Bli kunde