Er NiceMobil noe for meg?

Mobilabonnement er for mange en utgiftspost de ikke kommer seg unna. Da er det fint å ha en mobiloperatør som tar kostnadene dine på alvor, og som gir deg en enkel, og oversiktlig, mobilhverdag.
Publisert
19.1.2024
Del denne saken med noen du kjenner
Facebook

NiceMobil tar jobben med å presse prisene, og samtidig la deg ha fullstendig kontroll over mobilabonnementet ditt.

Du får den dataen du betaler for, samtidig som du får ubegrenset tale, SMS og MMS, og EU inkludert. En vinn-vinn-situasjon for veldig mange.

eSIM eller SIM-kort - du velger!

NiceMobil er en digital mobiloperatør. Det betyr at du slipper fysiske papirfakturaer og telefonkø til kundeservice. Alt du trenger finner du nemlig i en helt egen app.

NiceMobil har både eSIM og SIM-kort, og avhengig av mobilen din kan du velge det som passer best.

eSIM er et digitalt SIM-kort som kommer med mobilen din. For å ta dette i bruk trenger du derfor en mobil som har det innebygget.

Usikker på hva som er best for mobilen din? Ingen grunn til bekymring, for appen vår finner ut om mobilen din støtter eSIM. Støtter den den ikke eSIM, så er ikke det et problem – vi tilbyr også SIM-kort!

Finn ditt abonnement!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

For deg som trenger det lille ekstra

NiceMobil har abonnementer som passer for de fleste. Men for deg som ønsker å spare penger på mobilkjøp gjennom bindingstid og rabatt, deg som trenger ubegrenset med data og store datapakker, eller ønsker familiepakker med tilleggstjenester som Nettslett og andre trygghetsløsninger er nok abonnementene litt for enkle. Vi har ingen bindingstid, kun enkle, billige abonnement.

NiceMobil er en merkevare eid av ice, og om du ikke får det du trenger hos oss, anbefaler vi deg å ta en titt på abonnementsutvalget på ice.no.

Hvordan avslutter jeg abonnementet mitt?

Vi regner jo med at du er fornøyd med NiceMobil, men skulle du mot formodning ønske å avslutte abonnementet ditt, er det like enkelt som å sette det i gang - om ikke enklere.  

Siden alt er digitalt, avslutter du kundeforholdet ditt inne i appen. Abonnementet du allerede har betalt for, vil være aktivt ut perioden. Det eneste du må huske på er at om du ikke flytter nummeret ditt over til en annen mobiloperatør, vil du miste det når du avslutter.

Skulle du ombestemme deg er du alltid velkommen tilbake!

Derfor bør du velge eSIM
Bli kunde